Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss rocks in de nieuwste George Michael clip

Door Tiany op 16.07.2012

Freedom van George Michael staat nog steeds op mijn netvlies gebrand... wat mij meteen eraan herinnert dat ik oud word, want het is ongeveer 22 jaar geleden dat ik voor het eerst aan de buis gekluisterd zat en volledig gehypnotiseerd werd door my MTV en de clip van George Michael. 'Freedom',  it was gevuld met 's werelds mooiste modellen. Christie Turlington, Naomi Campbell, Linda Evangelista en Cindy Crawford passeerde de revue op het scherm al zingend op de single dat geïntroduceerd werd met de woorden "I won't let you down..." 

22 jaar later is het de beurt aan Kate Moss en zet Mr George Michael het iconische model als enige in the spotlight!

Het is nog even wachten op de full version of the clip, maar bij deze alvast een kleine preview van 'White Light' starring lovely Miss Moss...

Just in case you forgot... Bij deze nogmaals de legendarische clip van Freedom!
page loaded