Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

G-Star Rrrrrraw

Door Tiany op 16.07.2012

 

Va-va-vroom! Daar scheurt de G-Star Raw chick door het winterlandschap. Zoals steeds bevat ook de nieuwe collectie, dit keer Radar genaamd, verschillende lijnen. Zo kan je mix-and-matchen tussen de Correct LineLaundry ArmyModernist en Essentials

FW12-13 ziet er volgens G-Star Raw behoorlijk stoer en slick uit. Een paar opvallende silhouetten zijn die van de biker's girlfriend, de op de jaren '20 geïnspireerde paper boy meets flapper girl look en city formal dandy voor hem en rockstar voor haar. 

 

Blijvers zijn dan weer het gebruik van hoogkwalitatieve stoffen en referenties naar retro fabriekswerkerskledij en The Aviator. Met G-Star Raw Radar krijg je mooi gesneden stukken die werden ontworpen om op elkaar te passen en je een coherente look bezorgen.

 
Wie op zoek is naar het perfecte zwarte jurkje -en wie is dat niet- vindt zeker haar gading in de aparte lijn Black Dresses 

Niet te vergeten is er ook de origininele hoedencollectie om elke look te vervolledigen. Zij draagt een Lauren Fedora. Hij de klassieke Homburg, as seen on Al Pacino in The Godfather. De collectie bevindt zich ergens tussen Maison Scotch en Diesel Gold, maar dan met meer cujones. Zelfverzekerd, classy en een tikje wild. Take your show on the road! 

 

Met medewerking van Kim Thissen. 

page loaded