Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

astrid jane: born in Nashville, raised in Belgium

Door Karen op 16.07.2012

2 stijliconen stonden over de wieg van astrid Jane: onze eigen koningin Astrid en Jane Birkin. Maar de man achter het denim label is Bart Van de Woestyne die zijn carrière startte bij Andres en mee Hampton Bays oprichtte. Na 10 jaar in Amerika gewerkt te hebben als hofleverancier van zowat alle premium denim brands, startte hij astrid jane op dat zijn ateliers heeft in Italië. 


Een internationaal product dus met internationale allure. astrid jane bestaat uit 6 basismodellen in verschillende finishes. Ze kregen allemaal een inspirerende naam mee. Kelly, Raquel, Farrah, Ursula, Alice en Angie zijn een vriendinnenclub waar je bij wil horen! Geen bitchy broeken die je doen voelen waar het knelt. Maar super gezellig zittende jeans voor echte quality time: om mee te gaan dansen, dineren of zomaar een filmpje mee te pikken. 

Alle stoffen worden exclusief voor én door astrid jane ontwikkeld voor een superieure pasvorm. De afwerkingen zijn stijlvol en doorleefd, gesofisticeerd en authentiek. En zo hoort een premium jeans eruit te zien! Ben je toe aan some astrid jane stuff? Trek dan naar A Suivre in Gent, check hier het Belmodo.tv-shopreport van A Suivre. Check de astrid jane website voor meer informatie!

Met medewerking van Kim Thissen. 

page loaded