Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Laat je zien in Chantal Tomass

Door Karen op 15.07.2012

Oh la la ons hartje klopt voor de exquise setjes van Chantal Thomass. Met rode wangen bekijken we haar nieuwe FW12-13 collectie. De zon mag dan verdwenen zijn, meer kleren hebben wij niet nodig. Met een thema als Paris Paris presenteert het merk alweer een knap staaltje haute lingerie. Kant, satijn, zijde, tule: Chantal gooit werkelijk al haar charmes in de strijd!

Marie-Antoinette

Matchend met die rode blos op je wangen is het kleurenpalet, geïnspireerd op het boudoir van La Reine Marie-Antoinette. Violet, antraciet, schelp, diepzeeblauw en koraal geven het geheel een zweem van mysterie, glamour en chaleur.

Ellen von Unwerth

Op de schitterende campagnebeelden, geschoten door niemand minder dan Ellen von Unwerth, zien we smokey cat-eyes, pluimen en poederpruiken. De lust wordt nog aangescherpt door de speelse, sexy setjes van Chantal Thomass, die als geen ander begrijpt: kleren dienen om je te ontkleden... We houden het niet meer! 

 

Met medewerking van Kim Thissen. 

page loaded