Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Betoverd door Hypnochic

Door Karen op 14.07.2012

Hypnochic zijn modieuze juwelen zonder blaba, met veel blingbling. Het hippe merk werd in 2006 gelanceerd en is sindsdien het lievelingsmerk van velen. Deze herfst 2012 pakt het juwelenlabel uit met het thema Gypsy Chic. De knipoog naar de jaren '70, het gebruik van amuletten en afneembare bedels en het drukke m'à-tu-vus kleurenpalet van de zomer wordt stevig verder gezet in de wintercollectie. 

Wie houdt van skulls, Swarovski-kristallen, creool oorringen en felle kleurtjes zit goed by Hypnochic. Zoals we gewoon zijn van het merk, kan je elk basisstuk completeren met steeds andere kralen en bedels, al naargelang je outfit of mood. Gevleugelde hartjes betekenen romantiek. Kies paarse skulls om naar Rihanna te gaan kijken of zijden kwastjes voor dat dineetje met je schoonouders. 

Hypnochic bedels zijn als Pokémon-kaarten: verzamel ze allemaal. En nee, er wordt niet geruild! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded