Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Winter 2012 bij Hema

Door Kim op 13.07.2012

Voor 1 keer vinden we het niet bizar om nu al naar herfst- en wintercollecties te kijken. Gewoon 1 blik naar buiten werpen en je bent (jammer genoeg) meteen in de juiste mood. Belmodo.tv trok naar Amsterdam, nam de veerboot richting Hema HQ, en ging alvast de collectie voor het najaar bekijken. We kregen prompt zin in Kerst.


De evolutie van het Hema logo door de jaren heen


Easy bake oven, anyone?

Zoals altijd: veel adorable speelgoed voor de kleintjes waar je eigenlijk stiekem zelf mee wil spelen. Wij overwegen alvast serieus om de easy bake oven in onze keuken te zetten! Bij Hema koop je voor de allerkleinsten leuk houten speelgoed, een pop voor de meisjes of een treinset voor de jongens.

Nieuw binnen het Hema-gamma is de Return to Sender collectie, een initiatief van BN'er Katja Schuurman. Return to Sender wil ambachtelijke producenten uit de armste regio's ter wereld aan een Westerse afzetmarkt helpen. Poncho's uit Thailand, sjaals uit India of tassen uit Burkina Faso worden gemaakt in samenwerking met Hema en tegen betaalbare prijzen verkocht.

Alle winst vloeit terug naar de projecten in het land van herkomst. Een mooi initatief met ambachtelijke producten, daar kunnen we enkel blij van worden. De producten zijn beschikbaar vanaf dinsdag 31 juli, en in België uitsluitend online verkrijgbaar via de website van Hema.


Time to start cooking!

Zelf cupcakes of taart maken? Sinds juni 2012 heeft Hema een volledig assortiment -van versiering tot een simpele apple pie kit- waar je volledig aan de slag mee kan gaan.

Jip en Janneke blijven een Hema (en Belmodo.tv) favoriet. Het duo wordt trouwens 60 jaar en is intussen al 20 jaar te koop bij Hema. Om dat te vieren is er een speciale Jip en Janneke collectie ontworpen in een feestthema. Bordjes, bekertjes, feesthoeden en Jip en Janneke bubbelsap, kortom: alles wat je nodig hebt to get the party started!

Heel erg leuk voor de Instagram addicts: je kan voortaan je favoriete Instagram kiekjes in een album laten afdrukken bij HEMA. € 5,- voor een boekje met 20 foto's, misschien een leuk idee om aan je vriend cadeau te doen?

page loaded