Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Looking forward to New Look FW12-13

Door Michael op 12.07.2012

New Look is veel meer dan een schoenenpaleis. Elk seizoen hangen de rekken er vol met de laatste nieuwe catwalk trends. Het Britse merk staat voor hippe kledij voor meisjes en vrouwen met een eigen stijl, die niet bang zijn om op te vallen. 

Wie UK fashion zegt, denkt gedurfde kleren met een speelse punk attitude -denk Amy WInehouse R.I.P.-. Of net het omgekeerde: netjes gekapt en elegant, polished zoals ze het daar zo mooi zeggen -denk Lana Del Rey-. New Look's herfst- en wintercollectie 2012-2013 is beiden! 3 lijnen, Spellbound, Get Carter en Kaleidofolk, zorgen ervoor dat jij cool maar niet onderkoeld de winter in gaat.

Spellbound is de lijn voor de rockdiva's onder ons: veel sheer stofjes, studs, grungy bloemen- en kruisenprints en rock 'n LOL pantermotieven. 

Ben je eerder een tomboy kitten, dan is Get Carter helemaal jouw ding. De lijn is genoemd naar de beroemde gangsterfilm met een erg Britse Michael Caine (vraag aan je vader wie dit heerschap is) in de hoofdrol. Een eind jaren '60 vintage geïnspireerde collectie dus: jurkjes met Peter Pan collars, hoog getailleerde kokerrokken, dogtooth patronen en met tweed overtrokken court shoes.


De 3de lijn Kaleidofolk kreeg een gezellig indie imago mee. Ruime wollen truien, verschillende texturen die boven op elkaar worden gedragen en prints als Paisley en Aztec. Acid geel en het hippe kobaltblauw voeren de boventoon. 

Vergeet ook niet hun vette juwelen en accessoires te checken. Je vindt er alle nieuwste must-haves zoals faux-collar necklaces en de intussen niet meer weg te denken beanie mutsen en hidden wedge sneakers.  Bij New Look zit je goed voor een snelle en efficiënte update van je kleerkast! 

Met medewerking van Kim Thissen. 

page loaded