Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Comma FW12-13 & the love for detail

Door Tiany op 11.07.2012

Het Duitse label Comma zet zijn veroveringstochtje in ons land verder. Na de opening van de 1e flagship store in Antwerpen enkele maanden geleden (lees er meer over in het Belmodo.tv artikel De Meir verwelkomt Comma), stelt Comma nu zijn ijzersterke Fall/Winter 2012-2013 collection voor. Verwacht je maar aan een urban feelingsterke & vrouwelijke designsa love for detail én exclusieve materialenComma haalde heel wat inspiratie uit de sixties & seventies: de jurkjes hebben die typische A-lijnen en grafische zwart-witpatronen. De broeken komen in opvallende kleuren als fuchsia of in slangen- en luipaardprint. De hoofdkleuren zijn eerder neutraal als zwart, cream, grijs en taupe, maar ook felle kleuren als violet, knalgeel en turkoois kregen een centrale plaats in de collectie. Colourblocking is nog helemaal hot!


De klassieke trenchcoat mag natuurlijk niet in een herfstcollectie ontbreken & ook Comma besteedt er heel wat aandacht aan. Combineer deze klassieker met de draperende jurken en rokken, de tricot-truien of de zijden jurk met bloemenprint. Als alternatief voor de trench kies je voor de blazer, al dan niet in blinkende stof. 


Op de Comma-website kan je de hele collectie bekijken plus een filmpje over de making-of van de fotoshoot. Behalve in de Comma flagship store @ Antwerpen, kan je het merk nog in een aantal andere winkels scoren. Go & get the perfect Comma-outfit for an unforgettable fall

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded