Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chloé Sevigny nieuw gezicht Miu Miu

Door Kim op 11.07.2012

Het is geen geheim dat actrice Chloë Sevigny een sterke liefde voor all things fashion heeft. Deze IT-girl is een graag geziene gast op alle fashion weeks, prijkte op tal van covers en ontwierp ook al haar eigen collectie voor Opening Ceremony. Wil je weten hoe die eruit zag? Check dan even het Belmodo.tv artikel Chloë Sevigny voor Opening Ceremony.


Sevigny in de FW12 Miu Miu campagne

Sevigny's laatste fashion job is er ook weer eentje om U tegen te zeggen. De blondine is namelijk het nieuwe gezicht van de FW12 campagne van Miu Miu. Deze werd geshoot door fashion photographers Mert & Marcus. Het is trouwens niet de eerste keer dat Chloë het gezicht is van Miu Miu, zo schitterde ze in 1996 ook al in een campagne. Welke is jouw favoriet?


Sevigny in 1996 voor Miu Miu

page loaded