Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Help Baunat & val in de prijzen!

Door Angelique op 10.07.2012

Het online juwelenmerk Baunat doet een oproep naar al haar klanten en bezoekers van de e-boutique toe! Het Belgian jewellery brand is op zoek naar een naam voor de nieuwe collectie diamantjuwelen en wil daarvoor JOUW hulp inschakelen. De genie met de best passende inzending krijgt een aankoopbon t.w.v. € 1.500 en kan helemaal losgehen op de e-shop. Brainstormen maar! 

De uitdaging is om een mooie & passende naam te vinden voor de nieuwe Baunat-collectie, volledig geïnspireerd op vlinders. We kunnen je al laten kennismaken met de eyecatcher 'de vlinderring': een prachtig witgouden exemplaar bezet met diamanten in cognackleur, geel & wit. De collectie zal vervolledigd worden met andere ringen, hangers, oorbellen & broches, allen geïnspireerd op het vlinderthema.

Dus ben jij zot van butterflies & zie je jezelf wel pronken met let's say die glamoureuze vlinderring? Like dan de Facebook- of Twitterpagina van Baunat, klink op deze link, stuur je antwoord door & hou de website in de gaten want de winnaar wordt op zondag 30 september 2012 bekend gemaakt! 

Het Belmodo.tv-team wenst je alvast heeeeeeel veeeeeeeel succes! 

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded