Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Agnès b. FW2012: Trop cool!

Door Michael op 10.07.2012

Het is zomer en dat betekent in modeland: tijd voor de wintercollecties! Slechts gekleed in short-shorts zitten wij hier FW2012 te judgen

Agnès b. maakt ons vandaag blij met een vlotte, ongedwongen collectie. Vrouwelijke vormen komen mooi uit in silhouetten bestaande uit  een kleurige knielange A-lijn rok met daarop een nonchalante sweater of cardigan in fijne wol. De rokken en kleedjes zijn voorzien van wilde prints in felle kleuren of juist bedeesde callico-patronen

Agnès b. loves city girls en dus zien we ook stoere leren shorts en mini-jupes voor een vleugje rock chic en sheer zwarte cocktailjurkjes die de feestdagen aankondigen. 


Remember the 90s when we loved the 70s? Opvallend is het gebruik van organza voor de avondjurken en dat jaren '90 retrogevoel zien we ook terug in de daytime wear. Een lange witte mouton reversé anyone?

Met medewerking van Kim Thissen. 

page loaded