Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Old American vintage: HTC FW12-13

Door Karen op 09.07.2012

Nope, vergis je niet: we gaan je met dit artikel niet bestoken met de nieuwste generatie smartphones... Als wíj het over HTC hebben, draait het natuurlijk om fashion. Hollywood Trading Company is een denim & accessory brand uit Los Angeles voor both boys & girls. Het label focust zich vooral op het gebruik van leder en inspireert zijn lijnen op old American vintage.


Ook doorheen de FW12-13 collectie is leather de rode draad en is het Far West-gevoel niet ver te zoeken. De lijn zit vol cowboyhoeden (met veren!), riemen & handbags bezet met studs, korte boots & biker jackets.

De kledij is stoer met veel jeans (denk aan afgeknipte shorten & jeanshemden) en ruiten & streepjes. De lederen armbandjes met studs en postbodetassen voor de gents zijn topaccessoires. Wij zien hier vooral véél festival-proof outfits. Laat maar komen! 


De collectie bestaat uit 3 thema's: E Pluribus Unum (Latijns voor 'uit velen 1' & het nationaal motto van de V.S.) met een clean military look, Britt A Little Bit geeft je een underground feeling en Classic Biker brengt traditionele HTC-klassiekers like de bruine riem met studs. Dit fashion item is al jaren een vaste waarde in de V.S. Veel celebs waaronder Claudia Schiffer en David Beckham werden er dan ook al mee gespot. 


De herfst- en wintercollectie van HTC zal je o.a. bij Enes in Antwerpen en bij Balthazar in Brussel kunnen shoppen. Zijn deze outfits te stoer en ruig voor jou? Kijk dan gewoon naar de collectiefoto's & geniet want ze zijn prachtíg!  

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded