Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate & Jules FW12-13: time to get accessorized

Door Karen op 08.07.2012

Trendy & timeless accessoires zijn onmisbaar om je outfit écht af te maken, we all know that. En net daarom besloot de Belgische Cathérine Standaert om haar eigen accessoiremerk op te richten, Kate & Jules. De nieuwe herfst- en wintercollectie bestaat uit sjaals, riemen & handbags in alle kleuren en vormen én gemaakt uit de beste materialen. A brand to discover!

Cathérine is juriste van opleiding en had een korte carrière in de reclamewereld, maar na een babypauze van enkele jaren ging ze voluit voor haar jeugddroom: een eigen collectie beginnen. Daaruit werd Kate & Jules geboren: Kate verwijst naar de nickname van de ontwerpster, Jules naar het hilarische personage van Julia Roberts in de film 'My best friend's wedding'

In iedere K&J-collectie schuilt er elk seizoen een ander verhaal. Zo is de FW12-13 collectie een subtiele ode aan Yohji Yamamoto, 1 van Cathérines favoriete ontwerpers. De creaties zijn eenvoudig, een beetje rebels en ultra vrouwelijk. Zowel grote carrés & kortere zijden sjaaltjes in groen, zwart, grijs, zilver en rood als het dikkere, wollen breiwerk behoren tot het aanbod. Geometric prints als zeshoeken & cirkels komen regelmatig terug in de designs.  

De leather handbags hebben een pythonprint en komen in naturel, groen en rood, gecombineerd met zwart. Sommige tassen hebben een leuk extraatje zoals een brede verticale gleuf die je kan gebruiken als handwarmer tijdens the long, cold winter. Voor een perfect night out zijn er clutches in allerlei materialen. 

Riemen vind je hier in alle soorten: stoere exemplaren in naturel leder of fijnere riempjes in dezelfde kleuren als de sjaals. De soepele belts die je als een lint rond je middel knoopt, benadrukken nog eens extra je taille waardoor je er oooh zo vrouwelijk uitziet. 

K&J kan je in een twintigtal boetieks in België scoren, zoals o.a. bij À Suivre in Gent (check het Belmodo.tv shop report À Suivre) & Bush Bazar in Hasselt of op de K&J webshop

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded