Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Benetton Pin Up Denim: zet je curves in de kijker

Door Angelique op 08.07.2012

We love jeans! Helaas is de liefde niet altijd wederzijds. Heb je dan eindelijk de perfecte washing of kleur gevonden, blijkt de pasvorm een ramp... Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen tussen schoonheid of comfort. Benetton lanceert Pin Up Denim. Een collectie cosmetische jeans die je billen liften en je benen langer maken. We hebben het hier wel degelijk over make-up voor je lijf. Want voor benen geldt hetzelfde als voor wimpers: we willen ze langer én curvier.


Snoezige pin-up van de hand van Alberto Vargas, op de Benetton blog

Pin Up Denim corrigeert het figuur op 2 manieren. De Pin Up Shape zorgt voor een plattere buik dankzij een paneeltje met slankmakend effect dat voorin de jeans verborgen zit en een ritssluiting aan de zijkant van de jeans. Ook de verhoogde taille en pijpen die ietsje wijder uilopen, doen wonderen voor je figuur. Ze maken je benen langer én geven je een lekker avant-gardistische retro-look. De Pin Up Shape is verkrijgbaar in 3 wassingen

Voor de skinny jeans liefhebbers onder ons ontwikkelde Benetton de Pin Up Lift. Een ingenieus hartvormig inzetstuk op de billen en de zorgvuldig uitgedachte plaatsing van de achterzakken geven een instant optisch hubba-hubba effect. De lage taille en elastische stof zorgen er dan weer voor dat deze skinny om je benen als gegoten zit. Hij is verkrijgbaar in 6 wassingen. 

Tip: Combineer je Pin Up Denim met een figuurcorrigerende Pin Up tricot, sweater of t-shirt die je buste en taille accentueert. De Benetton Pin Up collectie doet je figuur schitteren, over de hele lijn! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded