Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gehuld in een pièce unique de winter in

Door Bieke op 06.07.2012

Mogen we je aandacht voor een ultieme highlight voor de komende, doch nog steeds ver-van-ons-bed-show, hoogwinter 2012? Ready, set, go: welkom in het universum van Monsieur Maison. Unieke sjaals, inspirerend patchwork, sterke combinaties van tinten, prints en stoffen kleuren de wereld van Emmanuel Demuynck, ontwerper achter het Belgische couturesjaal label.

Altijd op zoek naar pittige stijlen en kleuren, geeft Emmanuel de ascotsjaal deze winter een prominente plaats in de collectie. De ascotsjaal die zorgt voor een instant dandy gevoel is opgedragen aan Serge Gainsbourg. Voor de creatie van de carré stond Catherine Deneuve, boegbeeld van elegantie, garant en ook Frank Stella wordt onder de aandacht gebracht door Emmanuel's gestreepte sjaals in wol, gemixt met zijde. Hier blijft het niet bij want ook Isabella Rosselini bracht Emmanuel op het idee om foulards met tegelpatronen te ontwerpen en actrice Marisa Peredes legt de link met een stola in zachte alpaca wol. Klopt, wij prijzen deze aaibare couturelooks.

Deze instant mooimakers worden nog steeds hangemaakt in Belgische ateliers en hebben een variërend prijskaartje van € 270,- tot € 525,-. Go get that return on investment en shop ze bij onder andere Zin in Leuven, Haleluja in Brussel, Sevens in Gent of online via The Gentlemen's corner.

Wil je een glimp opvangen van de afgelopen zomercollectie, lees dan 'Couturesjaals voor de zomer'.

page loaded