Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Naomi Campbell does Pinko. Again!

Door Michael op 05.07.2012

Seasons come and go. But Naomi stays! Eerder dit jaar schitterde 'de zwarte parel' als gezicht van de SS2012 campagne van het Italiaanse modemerk Pinko. Lees er alles over in het Belmodo.tv artikel Naomi Campbell presents Pinko SS2012. Voor de herfstcollectie werd opnieuw gekozen voor Naomi Campbell.

De campagne toont een gracieuze Naomi in een schitterende midnight blue mini-jurk (of lange blouse), haren wapperend in de wind. De beelden werden geschoten door het bekende fotografenduo Daniele Duella & Iango Henzi die ook de zomercampagne verzorgden. 


Gebeeldhouwde trekken, een übergave huid -photoshop or not- en sterke poses zijn nog steeds Naomi's uitgesproken handelsmerk

Dat de intussen 42-jarige schone nog steeds als geen ander power en raffinement weet neer te zetten, bewijst het campagnefilmpje. Een streep rockmuziek ondersteunt de beelden die seemingly met een losse hand geschoten werden. 

Er valt nog meer Naomi te bewonderen in de Roberto Cavalli campagne en het is ondertussen bevestigd dat ze de Oxygen Modellenwedstrijd zal hosten in 2013. Daarvoor is het dus nog even wachten!

Met medewerking van Kim Thissen. 

page loaded