Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A.P.C. & Vanessa Seward

Door Karen op 03.07.2012

Another capsule collection is hitting the stores... Ook het Franse merk A.P.C. doet mee aan de trend en werkte samen met designer Vanessa Seward aan een minicollectie voor herfst-winter 2012

Vanessa Seward is geen groentje in het vak. Ze deed ervaring op bij YSL en Chanel en werkte 9 jaar lang bij het Franse modehuis Azarro. Ze zette het merk opnieuw op de modekaart maar nam in maart 2011 de belissing om het huis te verlaten. Nu staat ze er terug met een capsule collectie die de spirit van beide designers behoudt, maar niet ver af staat van A.P.C.'s hoofdlijn. 


Voor zowel Jean Touitou van A.P.C. als voor Seward is kwaliteit zeer belangrijk. Daarom staan hier vooral de stoffen centraal zoals tweekleurig brokaat in blauw & zilver of beige & goud, een mix van lurex & zijde en een zijden jacquardstof met een rode en blauwe print. De outfits met een print zijn supercute en ideaal voor overdag, de blauwe & gouden stukken staan zó galant op een avondfeestje. 

In de collectie zie je de typische A.P.C. vormen terugkomen: strakke, pure & cleane lijnen. Maar Seward voegde er een vrouwelijk kantje aan toe door de taille te centreren en de schouders smaller te maken. De tops, tunieken, blouses, combishort, schoenen & juwelen worden zo zelfs un peu sexy maar behouden hun perfecte pasvorm.

Benieuwd hoe deze unieke samenwerking er in real life uitziet? Ga dan vanaf woensdag 11 juli 2012 naar de A.P.C.-store @ Brussel of @ Antwerpen

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded