Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Xandres xline zoekt model voor Miele Catwalk 2012

Door Karen op 02.07.2012

Je hoeft geen size zero te hebben om abfab te zijn en dat hebben ze bij Xandres xline helemaal begrepen.

Op donderdag 6 en vrijdag 7 september 2012 neemt Xandres xline, aka het Belgische modelabel voor vrouwen met een maatje meer, deel aan Miele Catwalk in Tour&Taxis. Speciaal voor hét mode event van het jaar gaan Xandres xline & Miele op zoek naar een volslanke dame om mee te lopen met het Xandres xline defilé op Miele Catwalk 2012

Ben jij een modebewuste lady tussen 18 en 30 jaar, heb je minimum maat 44, ben je groter dan 1m70 en heb je nog nooit op een catwalk gestaan? Dan is Xandres xline op zoek naar jou! All you need to do is je vóór maandag 30 juli 2012 inschrijven via [email protected]. Miele en Xandres xline kiezen vervolgens via castings 3 finalisten uit. Van maandag 13 tem donderdag 30 augustus kunnen family & friends tenslotte hun favoriet naar de top stemmen op de Miele website

What's in it for you? Als jij de lucky winner wordt, schitter je niet alleen als model tijdens het Xandres xline defilé op Miele Catwalk, je krijgt ook nog eens een exclusieve outfit -specially made for you- mee naar huis. Sooooo pretty ladies: schrijf je NU in!

Alle info over Miele Catwalk en Miele Food & Fashion Week 2012 vind je terug in het Belmodo.tv artikel Miele Food & Fashion Week 2012

page loaded