Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Magdalena FW12

Door Bieke op 02.07.2012

Al sinds 2008 is Magdalena een volwaardig merk om U tegen te zeggen. Belgian happy creator Nathalie Lachat, tevens driving force achter multilabel store Garde-robe-Nationale in Antwerpen, heeft een fascinatie voor de simpliciteit in belijning en vormgeving met een aura van tijdloosheid. Elk seizoen een verhaal over een vrouw die leeft volgens haar dromen en idealen, een sterke vrouw uit alle tijden. Een vrouw met de voeten op de grond en het hoofd in de wolken. Magdalena.

De herfst/wintercollectie 2012 is geïnspireerd op Japan en de daarmee samengaande geometrie. Klassiek en extreem worden gecombineerd, wat zich vertaalt in stuks met een strakke snit zoals de jassen met geometrische belijning, kokerrokken en delicate mono of print cardigans. Naast het spelen met contrasten, zowel in kleur als stof, wordt nu ook voor de 1ste keer met stukjes leer gewerkt. Krachtig en ontwapenend tegelijkertijd.


De kleurenkaart is geïnspireerd op 3 key elementen: earth, sky en fire. Earth reflecteert de nacht, dennenappel, burgundy en peper kleuren. Sky gaat voor regen, bliksem en eclectic blue terwijl fire zon, oranje, goud en flamingo weerspiegelt.

Dit prachtig modewerk wordt verkocht in o.a. Garde-robe-Nationale in Antwerpen, La Bottega in Hasselt en Twiggy in Gent. Valt ook te scoren in Frankrijk, Nederland, Griekenland én online. Alle verkooppunten kan je terugvinden op www.magdalenacollection.be.

De stukken zijn Belgisch, gracieus, mysterieus en puur. Ladies, time has come to express yourself and let the inner women speak...

page loaded