Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Liebeskind Berlin

Door Astrid op 02.07.2012

‘Cause a girl never has enough bags' stellen we jullie met veel plezier het Duitse label Liebeskind Berlin voor.

De grootste inspiratiebron van dit brand is –zoals de naam het al zegt– Berlijn zelf. De 1ste collectie kwam in 2002 uit en sindsdien heeft het Liebeskind altijd geprobeerd de coole Berlin vibe in hun designs te vatten. Denk daarbij elegant maar casual at the same time. En luxueus maar ook betaalbaar, want voor een Liebeskind betaal je tussen € 145,- & € 275,-. Valt best mee voor zo’n nice piece of leather!


Wel opgelet want Liebeskind is niet just another label! Het stokpaardje van deze tassen is zonder twijfel ‘individualiteit’. Doordat elk stuk met de hand wordt afgewerkt, is iedere tas trouwens uniek. Zo heeft elke tas dat tikje je-ne-sais-quoi.

Hoewel dit merk vooral gekend is voor zijn gorgeous bags, vind je er ook een flinke portie accessoires zoals portefeuilles, sjaals & natuurlijk schoenen. En dat alles steeds prachtig afgewerkt en in de beste materialen.

Wil je de hele collectie zien, surf dan snel naar de Liebeskind website. Kleine waarschuwing op voorhand: er is een online store! Alle Belgische verkooppunten spot je trouwens ook op de Liebeskind Berlin website.


 

And don’t forget ladies: de juiste accessoires maken elke look af! 

page loaded