Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Primark him & her winter must-haves

Door Michael op 01.07.2012

Wanneer je het aanbod krijgt voor een korte citytrip, dan aarzel je natuurlijk niet. Komt daarbij dat je richting Berlijn trekt om er kennis te maken met de FW2012 collectie van Primark! Natuurlijk twijfel je niet en spring je met ongelooflijk enthousiasme op het vliegtuig richting de Duitse shoppingstad bij uitstek. Kijk & ontdek de winter must-haves 2012 van het highstreet brand Primark bovendien voor hem én haar! 

Belmodo.tv trok naar Berlijn en serveert nu met veel plezier dé look voor een fashionista on a budget én de mannelijke tegenhanger. Je hoeft je lover of hubby dus enkel te overtuigen met dit artikel om richting Primark te trekken. Bovendien voorlopig in België enkel te vinden in Luik, de geruchtenmolen draait al geruime tijd op volle toeren dat er trouwens een Vlaamse vestiging zou openen in Gent. Tot nu toe nog geen verder nieuws hierover, maar wij kruisen our fingers net als jij. Primark Please come to Ghent!

De FW2012 collectie van Primark haalt z'n inspiratie duidelijk bij iedereen en overal. Het designteam kijkt ieder seizoen weer met grote ogen naar what's happening on the catwalk. Die trends vertaalt het naar betaalbare en kwalitatieve designs. FW2012 brengt voor Primark ladies heel wat mogelijkheden met verschillende thema's. Daydream Believer neemt je mee colour blocking, laat prints clashen, kiest voor geo prints en brengt a touch of tangerine & new turquoise. Retro prints met de nodige 2012 schwung in de vorm van kleedjes, cardigans en tops met classy snit. Het thema Monomod zorgt voor een herinterpretatie van zwart & wit. Duidelijk beïnvloed door Yves Saint Laurent & Chanel. Met Poetic Pales brengt Primark zachte kleuren met lange silhouetten. Denk aan de Missoni knits, metallic shimmer, kant en dusty pinks. Muze van dit thema is actrice Michelle Williams. Het thema Miss Manors is zwaarder van toon met natuurtinten, bloemenprints en fur. Dat en nog veel meer krijg je deze winter chez Primark!

Enkele must-haves voor hem & haar voor komende Primark winter

Een absolute must-have voor mannen is een geruit hemd. Ideaal om te combineren met chino pants en een sporty body warmer.

Ladies schaffen zich best een smart blazer aan. Kort van snit waardoor je taille nog extra wordt benadrukt. Perfecto om aan te vullen met een vrouwelijk kleedje waar je een wit hemd kan onder dragen voorzien van een cute strikje of kraagje. Je krijgt een slanker silhouet met leuke contrasten tussen speels en classy

Kies voor een ladylike outfit met bordeaux kleurige panty's, een kort rokje met een leuke print en combineer met een zijdezachte blouse. Die blouse knoop je helemaal dicht trouwens. Werk je look af met het must-have item: de tote handbag. Dit exemplaar kost je trouwens € 14,-.

Boys kunnen niet zonder een jasje met een hoodie. Lekker makkelijk, warm en gezellig. Layering is het codewoord en dat doe je bovendien met dikke, gebreien sweaters. Geef je look wat cachet en rol die broekspijpen een tikkeltje omhoog. Ready for winter!

Cocktail time deze winter met dit prachtige jurkje voorzien van some fancy peplum. Voor € 15,- is deze peplumjurk van jouw. Om het koude winterweer te trotseren kies je gewoon een eenvoudige rolkraag om er onder te dragen. Voeg sexy pumps toe in mooie okerkleuren en you will shine deze winter!

Ondertussen kan je hubby die perfectly fitting jeans aantrekken, een warme sweater kiezen en afwerken met hét must-have accessoire: de snood aka een cirkelvormige sjaal die je simpelweg 2 keer rond je hals slaat. We adore it!

Coloured denim is dé trend voor deze zomer. Als je denkt dat alles volledig verdwijnt uit het trendreport think again! Want de gekleurde jeans is een blijver voor volgend seizoen. Weliswaar in minder fluovarianten, maar toch nog lekker opvallend. Onmisbaar dus de coloured skinny jeans. Ga lekker girly en combineer met een jas in pied-de-poule motief. Wees creatief met kraagjes want deze look kan wel wat accessoires gebruiken wink

Ook de boys kiezen voor kleuren aan de benen. Must-haves zijn de gekleurde chino pants. Hét perfecte alternatief voor de jeans en moeiteloos combineerbaar voor verschillende stijlen. Een chino pant is al snel iets formeler qua look dus kies voor een sporty jas om af te werken. Maak het stoer met een paar suède boots. 

Nog een blijvertje voor ladies (maar eigenlijk ook voor gents) is de preppy style! Maar dan de gezellige winterversie. Ga voor een geruite broek en combineer met de must-have: de preppy cardigan. Liefst voorzien van een schattige design à la eekhoorntjes, pinguïns of konijntjes. Doe lekker gek en laat verschillende prints met elkaar gewoon clashen. Werk af met wedge boots.

Een klassieker in de mannengarderobe blijft het jeanshemd. Ga op zoek naar het coolste exemplaar en style het met een strikje. Voor iets meer warmte combineer je handig met een cardigan met Scandinavian design. Ideaal om alweer die chino pants bij te halen. We, like!

Onmisbaar voor elke man is de slim fit jeans. Makkelijk om casual te dragen maar ook om een iets chiquere look te creëren. Combineer met een mosterdgele cardigan, een das met Noors wintersmotiefje en een geruite blazer voor een chill, I'm in control look. Wedden dat de ladies je meteen spotten?

Next winter zorgen ladies er best voor om een paar exemplaren van the printed blouse in huis te hebben. Voor zij die mixen & matchen als hun 2de natuur aanvoelen, is het onmisbaar. Combineer met verschillende kleuren of diverse prints. Opvallen is de boodschap!

Ook volgende winter kan je fluo en neon touches terug vinden in de Primark collectie. Deze knit jumper scoor je al voor € 14,-. Combineer met een turtleneck of eenvoudig witte blouse voor een girly, happy winter look. Time to accessorize want deze look verdraagt een opvallende clutch, statement oorbellen en torenhoge stiletto's.

Next winter kiezen mannen als perfecte schoenpartner voor de desert boots. Maak je outfit lekker outdoor going wild in style met een sportieve jacket. Deze desert boots kosten € 17,-.

Belmodo.tv wil eerst nog een serieus zwoele zomer vol bbq's, zomersolden, cocktails, outdoor cinema, prachtige citytrips en super veel skinny dipping. Maar ondertussen lonken we al met grandioos plezier richting winter fashion. Elke bovenstaande look kan je voor volgende seizoen scoren vanaf augustus chez Primark. Voorlopig enkel te vinden in Luik, maar wie weet misschien binnenkort dichterbij! Fingers crossed...

Check hier het Belmodo.tv-verslag Primark arriveert in België of surf naar de Primark website voor het volledige overzicht

page loaded