Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kipling zoekt kids met een big smile

Door Angelique op 01.07.2012

Het Belgische Kipling heeft de laatste jaren een hevige evolutie meegemaakt in fashion land maar staat toch vooral bekend voor haar praktische schooltassen met bijhorend aapjeThat's why children looooove the brand, but Kipling loves them 2: het merk zoekt immers samen met Galeria Inno het perfecte uithangsbord voor hun Back to school campagne van 2013!

Heb jij een broertje, zusje, dochter of zoon tussen 6 & 12 die très fotogeniek is en graag in de spotlight staat? Twijfel dan niet en schrijf ze in voor deze wedstrijd! Wie weet worden zij wel het gezicht van de nieuwe Kipling campagne, krijgen ze een personal fotoshoot én een Kipling Back to school set t.w.v. € 300,-! Daarnaast zal de foto van de winnaar in alle Galeria Inno's van het land hangen. Krijgt er al iemand sterallures? 

So what to do? Surf naar de Kipling website, download het inschrijvingsformulier, voeg 2 foto's toe van je oogappel en drop het formulier + foto's in de Kipling urne bij jouw Galeria Inno in de buurt. De winner wordt door een professionele jury gekozen and will be anounced op woensdag 19 september 2012 in Sensa magazine. 

Opgepast want zaterdag 28 juli 2012 is de laatste inschrijvingsdag en om dat zeker niet te vergeten, zal er van 12:00 tot 18:00 een professionele Kipling fotograaf aanwezig zijn in de Galeria Inno in Antwerpen, Namen, Brussel Nieuwstraat & Woluwe. Ga dus zeker eens langs en trakteer de mini's op een overgetelijke fotoshoot...

Belmodo.tv wenst alvast iedereen vééééél succes toe &... may the biggest smile win

Kipling viert dit jaar btw haar 25ste verjaardag en doet dit natuurlijk in alle stijl. Meer weten? Check dan zeker de Belmodo.tv artikels 25 years of monkeyness, Kipling: 25 years of bag happiness en Antwerp bag & A Monkey: completely bananas!

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded