Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hunkemöller meets Marlies Dekkers

Door Astrid op 30.06.2012

Listen up fashion lovers, want er is wat aan het bewegen in lingerie land! Marlies Dekkers en Hunkemöller slaan de handen in elkaar en brengen dit najaar een exclusieve collectie uit. Woehoeee! 

Dat wij fan zijn van de Nederlands ontwerpster wisten jullie natuurlijk al langer. Zo was Marlies Dekkers in 2011 al Guest Editor bij Belmodo.tv. Daar liet ze weten dat:

Als lingerieontwerpster ontwerp ik om vrouwen te plezieren. Ik geloof dat er kracht en schoonheid in iedere vrouw zit, mijn wens is om dat vrouwelijk zelfvertrouwen te accentueren.

Helaas komt daar vaak een aardig prijskaartje bij kijken. En net daarom is de Nederlandse lingerie designer enthousiast over de collab met Hunkemöller. Nu kan elke vrouw de exclusieve ontwerpen kopen. Talking about a match made in heaven!

Wat het resultaat precies zal zijn, daar is nog niks over bekend. Wel kunnen we jullie al zeggen dat de collectie uit 4 setjes zal bestaan, die een en al burlesque uitstralen. Bij elk setje hoort trouwens een matching masker! Die natuurlijk allemaal ook een speelse Marlies Dekkers touch meekrijgenExtravagant of een verlegen voyeur? Met zo'n masker bepaal jij je eigen identiteit... Oe-la-la! Wij zijn er alvast raaaazend benieuwd naar deze limited edition collectie!


Ook celebs als Lady Gaga, Fergie, Britney Spears en SJP zijn huge fans van de Marlies Dekkers lingerie en laten maar wat graag hun bh bandjes piepen. 

De unieke Marlies Dekkers for Hunkemöller collectie zal vanaf maandag 5 november 2012 in de winkels liggen en dit zowel in Nederland, Duitsland en - jawel -  België. What what!

page loaded