Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Salvatore Ferragamo’s ode aan Marilyn Monroe

Door Michael op 28.06.2012


Lovers van Marilyn Monroe, spits de oren want hier is een leuke fashion ontdekking! Belmodo.tv trok richting Firenze en pikte er de allernieuwste expo rond de gevierde actrice mee. Fashion? Yepsie want modehuis Salvatore Ferragamo opende net een splinternieuwe tentoonstelling over het leven van Marilyn Monroe. 

Meet de expo 'Marilyn', een ode van Salvatore Ferragamo aan de actrice in het Museo Salvatore Ferragamo. 

Belmodo.tv had een avondje uit op uitnodiging van de Antwerpse shoe store Coccodrillo. De Antwerpse shoe store is één van de weinige winkels ter wereld die hun schoenen mag verkopen. Check het Belmodo.tv-shopreport voor alle informatie.

De tentoontstelling is een prachtige hommage aan Marilyn. Verwacht je aan zorgvuldig gekozen archiefstukken van Ferragamo zelf, aangevuld met tal van andere foto's en adembenemende outfits. Je bladert als het ware doorheen kleding, filmkostuums, beeldhouwwerken, video's en persoonlijke bezittingen. We adore!

Salvatore Ferragamo maakte roem door tal van shoes te maken voor heel wat vedettes uit de fifties. Vandaag is het één van de belangrijkste Italiaanse lederhuizen ter wereld. 


'Marilyn'
t.e.m. maandag 28 januari 2013

Museo Salvatore Ferragamo
Piazza Santa Trinita 5
50123 Firenze
Italië

Toegangsprijs: € 5,-
www.museoferragamo.it

Met medewerking van Leonardo Van Dijl. Foto's door Leonardo Van Dijl.

page loaded