Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mini by Puma Collection

Door Angelique op 28.06.2012

I'm always jealous when I see someone driving a Mini, but I guess I have to dream on because my bank account can't handle a car like that... Maar om de pijn wat te verzachten slaat autofabricant Mini de handen in mekaar met het sportlifestylemerk Puma voor een heuse Mini by Puma Collection. I'll have to stick to that for just a few more years...


Het resultaat van deze samenwerking is een opvallende collectie kledij, schoenen & bags met typische Britse thema's zoals Union Jacks (wel vaker te spotten op een Mini-car) en schattige bulldogs. Puma heeft altijd al lifestyle met sportproducten gecombineerd, iets wat perfect aansluit bij de wereld van Mini. Beide merken spreken peeps aan die van een sportieve stijl houden met een modieuze touch

De Mini by Puma Collection bestaat uit traditionele outfits: sporty, simple & light maar ook vrolijk en met veel kleur. De shoes & clothing zijn perfect om door de stad te cruisen, of je nu met een Mini rijdt of niet! Bij de handbags zie je zelfs enkele auto-elementen terugkomen zoals handvatten die op gordels lijken. De designs hebben de kwaliteiten van een typische Mini-car: pretty on the outside but comfortable on the inside!

De Mini by Puma Collection is vanaf september 2012 te koop bij speciaal geselecteerde Mini-dealers & Puma-winkelsSo jump into your car & let's drive it in a fashionable way... 

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded