Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Polimoda Fashion School defilé 2012

Door Michael op 27.06.2012

Belmodo.tv is in love met Firenze! Tiany trok richting de Italiaanse city voor het bloggersevent Firenze 4 Ever. Check de Belmodo.tv-artikels Florence & the Fashion Machine, Firenze 4 Ever at Luisa Via Roma: look numero due of Firenze 4 Ever at Luisa Via Roma: look numero uno! Nog meer Kirilove news via My Kirilove Week: Firenze 4 Ever and ever and ever...

Gebeten door de modemicrobe trokken we ook richting Pitti Uomo in Firenze. Pitti Uomo is één van de allerbelangrijkste Menswear Tradeshows in Europa. Eregasten dit seizoen waren fashion designers Peter Pilotto & Carven. Hiermee volgen ze Rick Owen, Jill Sander, Rodarte & Valentino op. Firenze wemelde van all the pretty people, de stad stond dan ook volledig in het teken van de mode. Allereerste stop was de eindejaarsshow van de modeacademie Polimoda


Altijd interessant om eens te zien hoe het buitenland er zich vanaf brengt, dus Belmodo.tv trok naar de eindejaarsshow van modeschool Polimoda. De academie wist zich een paar jaar geleden in België al in de kijker te zetten toen Linda Loppa (toenmalig directrice van de Antwerpse Modeacademie, Momu & FFI)  haar ontslag aankondigde en de overstap maakte naar de Firenze om er de nieuwe directrice te worden van Polimoda.

Samen met een klein team Belgen waagden ze zich daar aan een nieuw avontuur. De coördinatie van Linda is top! Met maar liefst 28 Masterstudenten beloofde de show veel moois! Kijk ff mee...
De Belmodo.tv favoriet was Eleonora Bruno die een prachtige collectie met veel pluimen en struisvogeleieren toonde.O.a. Suzy Menkes frontrow en Romain Brau van de Antwerpse concept store Ra waren van de partij.

Check trouwens het prachtige interieur van Villa Favard, de place to be voor het eindejaarsdefilé. De ideale plek om geïnspireerd te raken!Met medewerking van Leonardo Van Dijl. Foto's door Leonardo Van Dijl.

page loaded