Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lana Del Rey nieuw gezicht H&M?

Door Kim op 27.06.2012

De geruchtenmolen draait, as usual, weer op volle toeren in modeland. Muzikaal talent en fashion darling Lana Del Rey zou het nieuwe gezicht worden van H&M. De campagne zou op dit moment in New York geshoot worden, aldus Page Six.

H&M wilde geen commentaar geven op deze geruchten, maar wij hopen alvast dat ze waar zijn en dat we een bloemenkrans of 2 in de volgende FW collectie kunnen terugvinden.

Het is niet de 1ste keer dat Del Rey een stapje in de modewereld zet. Intussen heeft ze ook al een It-bag die naar haar vernoemd is (check even het Belmodo.tv artikel It-bag alert: The Del Rey), stond ze al op de cover van Vogue UK en is ze ook een graag geziene gast op de Londonse Fashion Weeks.

Bron artikel: Fashionista.com

page loaded