Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fancy beach footwear: Native Shoes

Door Tiany op 27.06.2012

'Celebrate the beach, worship the sun & cherise the sea...' De oneliner van het Canadese schoenmerk Native Shoes klinkt alvast als muziek in de oren! Sinds 2009 focust Native zich op footwear in het ultralichte EVA-materiaal: net als rubber très elastisch flexibel, maar veel lichter en zonder rare geurtjes. De shoes voelen zeer licht aan en zijn uiterst comfortabel. Ideaal voor a day at the beach!


The Paola

 
Links: the Corrado
Rechts: the Hugo

Zowel vrouwen, mannen en kids kunnen bij Native terecht. In de zomercollectie 2012 komen de 3 klassiekers the Jefferson, the Miller & the Corrado in frisse, zomerse kleuren terug. Nieuwkomers in het aanbod zijn the Hugo en the Verona en de slippermodellen the Paola en the BlancaBoven: the Jefferson & the Miller
Onderaan: the Howard & the Jericho Women

Ook the Howard krijgt er enkele speciale zomeredities bij. Dit model is te herkennen aan de zool met een opvallend kleurtje. Van the Jericho werd er ook een vrouwelijke variant gemaakt: een wit model met een zool in 4 pasteltinten. Très trendy! 


Links: the Fitzsimmons
Rechts: the Jimmy

In 2011 sleepte Native de prestigieuze Reddot Design Award in de wacht met de hiking boots the Fitzsimmons voor uitzonderlijk design & materiaal. Maar wat ons het meeste interesseert, is de samenwerking met one of our favorite designers: Marc Jacobs! Hij werkte met het shoe label samen voor een exclusieve editie van de fashion boot the Jimmy. Dit model is het favorietje van celebs. O.a. Portia De Rossi (madame Ellen DeGeneres) werd gespot met haar paar Jimmy's. Portia De Rossi (links) going for a walk with wifey Ellen DeGeneres

Maar ook bij celeb kids is Native populair, zelfs tot in the White HouseSasha Obama, de junior van de familie, ging er in haar Jeffersons op uit met haar daddy aka Mr. President. En ook Mason Disick, het zoontje van Kourtney Kardashian, werd gefotografeerd met een rood paar Millers aan zijn adorable feet


Links: Mommie Kourtney Kardashian met baby Mason
Rechts: Sasha Obama + Mr. President himself

Native shoes kan je online shoppen via de online store of o.a. bij TorfsMr. Ego in Brussel & Flash in Hasselt. Did you make your choice yet?

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded