Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Colorado feeling with Vila

Door Karen op 26.06.2012

Ranch girl meets city glam met Vila Clothes! Het Deense merk brengt de inner cowgirl in ons naar boven met de nieuwe herfstcollectie 'Colorado'. Waan je in the wild wild west met een cowboy romance op de prairie, omsingeld door wilde paarden, mysterieuze bergen en de ongerepte natuur. Onze verbeelding slaat alvast op hol! 

Deze fall collection 2012 heeft een hoog Brokeback Mountain-gehalte waar natuurlijk de typische cowboyhoeden niet mogen ontbreken. Verder vind je er stoere outfits zoals een lange mantel met schapenwol, een broek met slangenprint, een grijze blazer met pantermotief, knitwear met prints & ankle boots.  

Vila staat bekend voor jonge, hippe kledij aan een bankrekening-vriendelijk prijsje. De Colorado-collectie zal vanaf eind augustus 2012 verkrijgbaar zijn in o.a. de Vila shop @ Brugge of in het Wijnegem Shopping Center. So grab your lasso girls & go for it!

Vila Clothes store  
Steenstraat 96  
8000 Brugge  

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded