Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sandrina Fasoli FW12-13

Door Michael op 25.06.2012

We know that you're still craving for that promised summer, maar wij zitten natuurlijk al met de nieuwe herfst- en wintercollecties in ons hoofd. Daarom delen we graag enkele beelden van de FW2012-2013 collectie van 1 van onze Belmodo.tv favorieten Sandrina Fasoli!


Het Belgische modeduo Sandrina Fasoli & Michael Marson is al enkele jaren zeer goed bezig en ook met deze collectie stellen ze niet teleur. Verwacht je maar aan een najaar vol typische herfstkleuren met een zachte toets zoals mandarijn, steengrijs, petroleum, hemelblauw, maanwit, shiny black & poederroze.


Sandrina Fasoli brings the sixties back met jurkjes in geweven slangenhuidzijde, maar ook de typische claudinekraagjes zijn talrijk aanwezig én very colorful. Het Belgische merk staat voor kwaliteit en gebruikt enkel de beste materialen zoals ultrasoft viscose in een fluweeljasje, kant en dik breiwerk in angora en leder.


Eyecatchers van de collectie zijn de grijze perfecto in konijnenbont, de white leather boots, de cape in petroleumkleur en de hemelsblauwe silky dress. Très élégant, a little masculin touch en outfits vol charme en karakter. We zien de herfst al volledig zitten! 


De Sandrina Fasoli FW12-13 collectie kan je shoppen in de Brusselse boetiek op de Brugmannplaats. Lees het shop report in het Belmodo.tv artikel Sandrina Fasoli.


Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded