Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet Alain Mikli

Door Michael op 24.06.2012

De tijden dat een bril meer een last was dan trendy are soooo over! De rage van grote zwarte nerdy glasses heeft ervoor gezorgd dat de bril weer hipper is dan ooit. Maar omdat fashionista's graag afwisselen en het zelden bij slechts 1 exemplaar houden, laten we je graag kennis maken met de excentrieke brillen van Alain Mikli.Bovenaan links: het typische Alain Mikli-rood
Onderaan: de pilootbril versie 2.0

Deze Franse brillenontwerper is internationaal bekend en geliefd bij celebs voor zijn handmade, luxueuze brillen met eigenzinnige kleuren en vormen. Onder het motto "Dress up your eyes" steekt hij brillen in een opvallend jasje om te zien én om gezien te worden. 

Mileage, MATT & Prince Sassoun

De hoofdlijn Alain Mikli laat je kiezen uit 3 verschillende stijlen. Bij de Mileage-lijn vind je de iconische pilotenbrillen in een nieuwe versie, een instant succes. De MATT-brillen bestaan uit een mat montuur met een waar marmereffect. En perfect voor de Lady Gaga's van deze wereld is de Prince Sassoun-lijn: deze brillen laten heel wat hoofden draaien met asymmetrische en cat-eye modellen, opvallende kleurcombinaties, ongewone vormen, uitstekende deeltjes... Less is definitely not more! 


De Prince Sassoun-brillen zijn niet voor doetjes!

Mikli par Mikli & J-P Gaultier

Vriendelijker voor de portemonnee is Mikli par Mikli. Deze collectie is iets jonger en dus toegankelijk voor een groter publiek. Paars en rood zijn de hoofdkleuren met de typische fijne smoking line in de montuur. Een ander pluspunt is dat de meeste brillen zowel door vrouwen als mannen gedragen kunnen worden. Let's share our glasses, boyfriend! 


Mikli par Mikli

En dan is er nog de samenwerking met die andere Franse genie, Jean Paul Gaultier. De prettig gestoorde ontwerpers bundelden hun krachten samen met Jean Paul Gaultier by Mikli als resultaat: vintage-achtige brillen met veelbenige monturen en een afwerking in leer. Alleen voor échte durvers! 


Alain Mikli staat voor kwaliteitsvolle brillen gemaakt uit titanium, hoorn en acetaat, een kunststof van organisch materiaal. Deze samenstelling zorgt voor een zeer soepele textuur en het ultieme draagcomfort

Wil jij je in het rijtje voegen van Mikli-fans naast Kanye West en Bono? Rep je dan naar 1 van de onderstaande adressen:

Optic National                      Optiek Dresen                   Louise Optic                     Lucas Optiek
Nationalestraat 67               Vlaanderenstraat 10          Louisalaan 38                  Vlamingstraat 24
2000 Antwerpen                   8400 Oostende                  1050 Brussel                     8000 Brugge

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded