Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Essentiel + Marc Lagrange part II

Door Karen op 24.06.2012

Everybody knew dat de samenwerking van de Antwerpse fotograaf Marc Lagrange en Essentiel eind vorig jaar een groot succes zou worden. Het limited edition T-shirt met print van Marc Lagrange vloog de winkels uit en er bestond dan ook geen twijfel over dat dit succesverhaal een vervolg zou krijgen. Et voilà: het 2de XXML limited edition T-shirt hits the stores!

Na het succes van zijn expo XXML-20 years Marc Lagrange vorig jaar besloot de fotograaf om samen met fashion label Essentiel de krachten te bundelen en een exclusief T-shirt te lanceren. Dit jaar koos Lagrange zijn klassieker Bonne The Face als print voor het nieuwe exemplaar. Bonne choix, als je het mij vraagt! 

So hurry hurry want de XXML limited edition T-shirt is NU te koop voor € 65,-. Je vindt hem in de Essentiel-shops of online via www.lagrange.be.

I would say: run as fast as you can & put that T-shirt on

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded