Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Camper Together with Bernhard Willhelm

Door Karen op 23.06.2012

Camper + Bernhard Willhelm = comfy shoes met een hoekje af! De Duitse designer teams up met schoenenlabel Camper voor niet 1, maar wel 2 herfst- en wintercollecties onder de naam Camper Together.

Een korte voorstelling van Bernhard Willhelm: hij studeerde aan de Antwerpse Modeacademie en werkte o.a. voor Walter Van Beirendonck & Dirk Bikkembergs. Zijn stijl staat bekend als experimenteel met veel kleur, geometrische prints en lijnen én een vleugje humor. De damescollectie van Camper Together is gewaagder dan wat we van het merk gewoon zijn. Eyecatchers van deze lijn zijn de gekleurde pump en zwarte bootie met metal killer heels van 11 centimeter. Een extra toets aan de pump zijn de zwart-witte touwen om rond je enkel te knopen. Gelukkig dacht Willhelm ook aan de zwakkere voetjes met een paar ballerina's en lagere pumps in funky fluo kleurtjes. Voor comfy & happy feet!

But that's not all! Voor een sporty & hippe look creëerde Willhelm een reeks nieuwe Camper sneakers, zowel voor vrouwen als mannen. Speciaal aan deze sneakers zijn de zigzagzolen voor een ultrahoog comfort en de ongewone kleur- en printcombinaties. De boys kunnen zich wagen aan een nieuwe ankle boot in blauw, rood, wit en zwart. De vrouwensneaker bundelt dan weer verschillende prints in 1 schoen. Alleen voor wie graag extra opvalt! 


Links: de Camper Together vrouwensneaker

So what do you think guys? Aan welke Camper-schoen zou jij je wel durven wagen? Please share & leave a comment! grin

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded