Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Replay Laserblast Expo & Party

Door Kim op 22.06.2012

Omdat we bij Belmodo.tv maar moeilijk nee kunnen zeggen tegen fashion parties, waren we vorige zaterdag 16 juni 2012 vanzelfsprekend van de partij op de Replay Laserblast Expo & Party. Locatie? Een prachtige villa in het Antwerpse met een heuse tuin die perfect was voor een garden party. Uiteraard konden een heerlijke barbecue en leuke tunes van Cookies & Cream ook niet ontbreken!

Good news, want de Replay Laserblast denims zijn meer ecofriendly. Dankzij deze nieuwe lasertechnologie wordt er 85% minder water verbruikt en gaat het energieverbruik ook een pak naar beneden. De productie van een doorsnee denim is jammer genoeg nog steeds zeer vervuilend voor het milieu en daarom kunnen we deze milieuvriendelijkere collecties enkel toejuichen.


Denim, denim and more denim @ the expo


Zicht op de party tent en garden party


Ecofriendly denim

Replay lanceerde een grootschalige digitale campagne voor de lancering van deze Laserblast collectie, met als uitsteker een horrorachtige kortfilm. Zin om deze te bekijken of op zoek naar meer info? Surf dan even naar de website van Replay.

page loaded