Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pearl Ellis

Door Bieke op 22.06.2012

Het toppunt van pure sprookjesachtige klasse? Het gloednieuwe Belgische juwelenlabel Pearl EllisPearl Ellis is een juwelenlijn voor meisjes, met de allure van een vrouwencollectie. Een tijdloos item voor je oogappel, kleine creatieveling, nachtfee of sprookjesprinses, eenvoudig en puur. 

Voorlopig bestaat dit kersverse merk uit 3 bracelets: Pure, Black en Heart. De armbandjes bestaan uit fijne, unieke zoetwaterparels, Sterling 925 zilver en zwarte diamant. Deze juweeltjes worden met de hand vervaardigd, met respect voor het milieu en voor fairtrade, volgens de regeltjes van de authentieke juwelenambacht zeg maar.

Dit kersverse Belgische meisjesmerk is een creatieve krachtmeting tussen Antwerpse knowhow en Londense ontwerpers en zilversmeden die niemand onbewogen laat. Een ware verfijning die rechtstreeks uit een sprookje lijkt gestapt met een waardig prijskaartje van € 280,- per juweeltje. Momenteel enkel nog maar te koop via het worldwideweb, maar moenieworrienie want daar wordt binnenkort verandering in gebracht!

Madre, padre, tante, nonkel of vriendin van (in spe), wat denk je? Een vleugje prinselijke Pearl Ellis allure voor je kleinste?

page loaded