Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Closed Closet

Door Karen op 22.06.2012

Soms moet je gewoon eens een stevig potje vloeken. En dat is precies wat wij deden toen we hoorden dat 1 van onze favoriete shops ermee stopt. Closet, dé concept store voor jong design talent, sluit in augustus 2012 haar deuren and that's really a damn pitty

Maar, en dat vinden we nu net zo leuk aan de ladies behind Closet, Katrien & Mieke still have their clients on their mind en daarom organiseren ze op zondag 24 juni 2012 een private clearance sale. Alles MOET weg en dat -no kidding- aan de helft van de prijs.

Dus wil jij nog zo'n ge-wel-dig-e Le Cécile tas van Niyona op de kop tikken (lees er alles over in het Belmodo.tv artikel Fashion alert: Le Cécile by Niyona) of wat ander Closet moois inslaan, dan is dit je ultieme kans!

Wij waren Closet fan van het 1ste uur & zijn heel nieuwsgierig naar what the ladies will be up to next. Keep you posted

WHEN

Zondag 24 juni 2012 10:30 - 17:30

WHERE

Closet
Volkstraat 9
2000 Antwerpen

page loaded