Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wouters & Hendrix poppen up @ VILLA

Door Angelique op 21.06.2012

Vergeet Oostende, Koksijde of Blankenberge. Knokke is deze zomer dé badstad to be en dan hebben we het niet enkel over de must-visit shops en de trendy strandbars! Vanaf zondag 1 juli t.e.m. zondag 26 augustus 2012 kan je er terecht bij VILLA, een mega pop-up store van fashion & art.

Initiatiefnemers Jan Hoet (Junior weliswaar) en Delphine Bekaert brengen met hun organisatie IETS verschillende Belgische labels en kunstgalerieën samen in 1 grote, oude villa. Het absolute walhalla voor art & fashion lovers

O.a. jewellery brand Wouters & Hendrix zal er zijn plaatsje in de mega villa innemen. Je zal er hun Silver and Gold collection kunnen shoppen en op vrijdag 3 augustus 2012 lanceren ze er in absolute avant-première hun nieuwe herfst- en wintercollectie. Alvast noteren in die agenda! 

Verder kan je er je hubby zoet houden met een visit aan de corner van Café Costume, het Belgische maatpakkenmerk. Als afsluiter van een namiddagje shoppen & kunst kijken kan je natuurlijk terecht op het summer terrace voor een heerlijk wijntje of een zomerse cocktail. Voor meer informatie kan je terecht op de IETS website. Lang leve de zomer! 

VILLA
Vanaf zondag 1 juli t.e.m. zondag 26 augustus 2012 
Iedere woensdag t.e.m. zondag van 11:00 tot 19:00

Nellenslaan 134
8300 Knokke-Heist

page loaded