Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marc O’Polo 10 pieces

Door Michael op 21.06.2012

We all need them: die simpele basic kledingstukken die perfect zitten. Classic but stylish. En waar kan je voor die tijdloze klassiekers het best terecht? Bij Marc O'Polo natuurlijk! En om het je nog makkelijker te maken, lanceert het label nu voor de 2e keer hun 10 Pieces collection: een mini collectie van 10 casual musts voor herfst & winter, altijd en overal draagbaar, zowel voor mannen als voor vrouwen. 

De 10 toffe basics kan je eindeloos met elkaar combineren voor een volledig stijlvolle, traditionele look of natuurlijk matchen met iets hips uit je kleerkast. Ladies vinden er o.a. een sixties-geïnspireerd jurkje met fijne riem, een zwart jurkje met lederen rok, een oranje bloes, een cardigan met driekwartsmouwen, een zwarte slimfit broek in stretchwol enzovoort... Alles wat je nodig hebt om er supervrouwelijk uit te zien! 

The gents hebben een ruime keuze tussen verschillende parka's & chino's, flanellen hemden, blazers en natuurlijk bijhorende broeken. Stuk voor stuk gemaakt met high quality materialen zoals alpacawol, fluweel en twill. 

Deze capsule collectie is verkrijgbaar in alle Marc O'Polo winkels vanaf woensdag 15 augustus 2012 t.e.m. eind september. Check trouwens zeker eens het Belmodo.tv shop report Marc O' Polo. Deadline niet gehaald? Don't worry, want de lijn zal het volledige herfst- en winterseizoen 2012 online verkrijgbaar zijn op www.marc-o-polo.comHooray for the Internet! 

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded