Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trendy headphones by Marley

Door Tiany op 20.06.2012


Bob Marley heeft ons als King of reggae niet alleen een schat aan waardevolle muziek nagelaten, ook als wereldverbeteraar blijft zijn "One world, one love" nog steeds nazinderen. Na zijn dood bleef de Marley-familie zich inzetten om die boodschap over de hele wereld te verspreiden, nu zelfs tot in België! Met The House of Marley lanceren ze een eigen collectie hoofdtelefoons die symbool staan voor de waarden van de zanger. 

De headphones zijn uiteraard milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord maar moeten niet aan kwaliteit inleveren. Ze bestaan uit gerecycleerd aluminium en plastic, natuurlijk katoen en hennep. Daarnaast staan ze voor Marley's waarden als gelijkheid, eenheid & duurzaamheid. 

De collectie bestaat uit 3 verschillende stijlen zodat iedereen er wel zijn dada vindt. Zo is de Jammin'-lijn heel kleurrijk en speciaal gecreëerd voor jongeren, komt Freedom met een modern design en zorgt Destiny vooral voor een intense geluidservaring. Daarnaast kan je nog kiezen uit 3 modellen. Ben je fan van oversized en val je graag op? Kies dan voor de grotere on-ear of over-ear headphones. Hou je het liever bij praktisch compact? Ga dan voor de kleine in-ear oordopjes... Keuze genoeg voor iedereen! 

Daarnaast zetten de Marley's zich ook in voor charity: The House of Marley hangt nauw samen met 1Love.org, een liefdadigheidsorganisatie die jongeren aanspoort om zich in te zetten voor de wereld en de vrede. In ons land gaat een deel van de opbrengst van verkochte Marley-producten naar Make-A-Wish

Redenen genoeg om de Marley headphones te checken in je Fnac- of Nature et Découvertes-winkel in de buurt! Prijzen variëren tussen € 29,90 en € 169,90

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded