Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Espadrilles part 2: Stubbs & Wootton

Door Aline op 19.06.2012

Here we go again, for the love of 'strandsloefkes'. Na de Chanel espadrilles is het de beurt aan de allerschattigste espadrilles van Stubbs & Wootton

Deze schoentjes stonden al een tijdje op mijn fashion radar maar toen ik de S&W espadrilles ook spotte op instagram (foto bovenaan) bij one of Russia's leading fashion ladies: Miroslava Duma (one to follow btw!) ging er een heel luid alarmpje af in mijn hoofd: must-have!


Alle sloefjes via Stubbs & Wootton 

De Stubbs & Wootton statement espadrilles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, zowel pour les hommes als pour les femmes! Samen met je hubbie over 't strand flaneren in dezelfde slippers? Pas de problème et très mignon wink!

De sloefjes komen origineel van Palm Beach in de US of A, maar je kan ze ook gewoon bestellen via de website van Stubbs & Wootton. Ze zijn niet goedkoop ($ 400,- per paar), maar zijn wel van oerdegelijke kwaliteit. They will be on your feet the whole summer... Mark my words!


Schattige paartjes via Stubbs & Wootton

Helemaal into espadrilles? Check dan zeker ook het Belmodo.tv artikel: Wanted: Chanel Espadrilles

page loaded