Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

California Dreaming met Wildfox Sun

Door Catherine op 17.06.2012

Als hét label dat de L.A. lifestyle belichaamt, moest Wildfox natuurlijk ooit eens met een eigen collectie zonnebrillen voor de dag komen. Wildfox Sun is lekker seventies, cooler dan ijs & all the way Cali-chic.

Belmodo.tv stelde Wildfox aan je voor in het artikel Introducing... Wildfox Couture!!! -let op de uitroeptekens. Over de swimwear van het merk kon je lezen in Wildfox, but even better

Voor hun nieuwste avontuur schakelden Emily Faulstich & Kimberley Gordon, jeugdvriendinnen & het duo achter Wildfox Couture, zonnebrilgoeroe Benjamin Montoya in. Met zijn Benjamin Eyewear gooit deze designer al enkele jaren hoge ogen.

Het resultaat van de samenwerking is een lijn vintage inspired sunglasses met iconische namen als Twiggy & Bel Air.Met de klok mee: Wildfox Starstruck, Winona & Bel Air

We spotten veel ronde montuurtjes -dé trend deze zomer- met glazen in verschillende tinten. De Twiggy is lekker oversized & de Winona een coole take op John Lennons oude trademark.

Ook wayfarers kregen een plaats in de collectie. De Classic Fox komt o.a. in suikerroze, felrood & tortoise. Bijna alle modellen bestaan ook in een versie met spiegelglazen

Ready, set, rave!De Classic Fox in al zijn glorie

Onze favoriet? De Bel Air sunnies. Opvallend frame, origineel tekstdetailübertrendy in black on black of plexi. Fresher wordt het niet.

'Stare at the sun' luidt de titel van de campagne & dat is het plan als het Belgische weer wat meewerkt. Anders 'Sunglasses at night' dan maar? Deze schatjes houden wij zelfs 's nachts op.

De brillen zullen tussen $ 190,- & $ 240,- kosten & zijn online verkrijgbaar vanaf begin juli 2012.

page loaded