Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Thomas Sabo goes glitter & glamour

Door Angelique op 16.06.2012

Voor de allereerste keer in de Thomas Sabo geschiedenis, stelt de juwelier een collectie voor met in de hoofdrol... diamonds! En zoals we allemaal maar al te goed weten: diamonds are a girl's best friend!

Op donderdag 13 juni 2012 werden jewellery lovers uitgenodigd in het hartje van Brussel om kennis te maken met de nieuwste collectie van Thomas Sabo. En geloof ons: het was de moeite waard! 

De nieuwe diamanten collectie van de juwelier bestaat uit fijne en elegante motieven, versierd met tiny diamanten en een gouden touch.

Sweet diamonds, as precious as the woman who wears them. -aldus Thomas Sabo-

In deze collectie draait alles om delicate en mooi afgewerkte, zilveren juwelen met een echte diamant en een frame van geel goud. Motieven als hartjes, bloemen en noem maar op geven je bovendien een heerlijk dreamy chic gevoel.

Als je houdt van subtiele en erg unieke glitter & glamour juwelen waarmee je een duidelijk statement maakt, ben je bij Thomas Sabo aan het juiste adres. Wij konden alvast maar aan 1 ding denken toen we al deze shiny things zagen: hebben, hebben, hebben!

Bovendien volgen de ringen volop de trends van dit seizoen, want door het gebruik van goud krijg je een two tone style. Very hot! Naast de fantasierijke vormen als super schattige strikjes, keren ook de typische Thomas Sabo symbolen als vleugels, kruisjes en sleutels terug. 

En dan hebben we het nog niet over de verpakking gehad. Voor al wie van girly stuff houdt, is dit het ideale cadeautje want het gaat hier om een klein heart shaped doosje met een strikje. Het satijnen zakje laat duidelijk zien dat het juweel dat erin versopt zit, met héél veel looooove gemaakt is. Je kan dan ook niet anders als het met evenveel liefde dragen.

Bekijk dit filmpje om helemaal in de soul & glam mood te komen!

Wanna have these goodies? Ga dan zeker een kijkje nemen op de Thomas Sabo website en zoek een winkel in jouw buurt!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded