Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Elise Crombez voor Marie Jo FW2012

Door Karen op 16.06.2012

Oooooh, wat zijn we blij om jullie deze hot flash aan te kondigen! Het bekende lingeriemerk Marie Jo heeft niemand minder dan Elise Crombez gestrikt voor hun FW2012 campagne!

De zomer moet nog beginnen, maar in fashion land zijn ze al volop bezig met hun wintercollecties en Marie Jo doet dit as usual in stijl. The famous & ooooh so beautiful Elise Crombez zal te zien zijn als het nieuwe gezicht van het haute lingeriemerk. Of we daar blij mee zijn? Of course, we are!

Het Belgische model gaat al enkele jaren mee in het modecircuit. De West-Vlaamse schone werd 13 jaar geleden opgemerkt tijdens een schoonheidswedstrijd en de rest... is geschiedenis.

Miss Crombez werd een veel gevraagd model. Zo stond ze meermaals op de covers van Vogue en werd ze het gezicht van grote merken als Prada, Ralph Lauren, Helmut Lang and many more.

Marc De Groot, de Amsterdamse fotograaf van dienst, haalde Elise maar al te graag voor zijn lens. Bovendien is de fashion industry geen onbekend terrein voor the photographer, want hij staat bekend om zijn werk voor Vogue en Levi's. Verder maakte hij ook al portretten van sterren als Chloe Sevigny en Anouk.

Om je niet langer in spanning te houden, hier alvast een voorsmaakje. We like to tease...

Het topmodel showt met veel plezier de lingeriesetjes, die je terug meenemen naar the fifties. Speels en elegant? That's how we love it! Ook de polkadot (lees er alles over in het Belmodo.tv artikel welcome back polkadot) zien we terugkeren. Geen Marie Jo zonder de rug & de schouders te accentueren. En hoe kunnen ze dit beter dan te spelen met schouderbandjes? Sober of veel versieringen? Marie Jo heeft het allemaal!

Helaas zal je nog héél even moeten wachten om de bra's & undies in de wacht te slepen, want pas vanaf eind juni 2012 kan je ze scoren in de lingeriewinkel in jouw buurt.

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded