Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Call to action: Givenchy

Door Aline op 16.06.2012

Modehuis Givenchy is doing some wonderful fashion stuff these days. Geen idee of je het al had opgevangen in de wandelgangen, maar Givenchy is good busy!

2 items die je DIT jaar nog in huis moet halen (dat geeft je nog exact 6 maanden om te sparen en iedereen klaar te stomen om bij te leggen voor de feesten!) zijn zonder twijfel de nieuwste it-bag: Obsedia en de nieuwste it-bootshoge zwarte rijlaarzen. Beiden by Givenchy.


By numbers: 1. Zwarte Obsedia met ketting, 2. Witte struisvogel Obsedia, 3. Two tone Obsedia 4. Khaki Obsedia 

De naam alleen al: Obsedia. It's making me obsessed! Deze nieuwe it-bag heeft een prachtige metalen sluiting, tijdloos design, is handig om over de schouder te dragen en verkrijgbaar in verschilende uitvoeringen. Kortom: perfectie bestaat!

Prijzen voor dit stoere handtasje starten vanaf € 1200,-


New it-booties vanaf € 1395,- bij Louisa Via Roma (ps: ze bestaan ook in knalrood voor de durvers onder ons)

Item nummer 2: de hoge rijlaarzen. Toegegeven, het weer begint er net wat op vooruit te gaan en laarzen zijn niet direct het item waarvan ons hartje momenteel sneller gaat slaan (alhoewel...), maar deze beauties zijn niet zo maar een nieuw paar laarzen. They will last a lifetime, 4 real!


L to R: zwart Rottweiler shirt vanaf € 540,- via Louisa Via Roma, grijs Rottweiler shirt van de vorige collectie

Nu we toch op Givenchy overdrive zijn, de Rottweiler sweatshirts, t-shirts & handtassen staan ook nog steeds extreem hoog op mijn verlanglijstje... Oh dear God, my Visa card is already crying as we speak... 


Rottweiler bag vanaf € 613,- & Rottweiler clutch vanaf € 241,- beiden via Louisa Via Roma

page loaded