Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Antwerp bag & A Monkey: completely bananas!

Door Karen op 15.06.2012

Let's talk monkey businessKiplingaka het handtassenmerk van eigen bodem waar we very proud op zijn, viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Je begrijpt dat zoiets niet onopgemerkt voorbij mag gaan en dus kreeg de Classics Collection uit 1987 een moderne make-over & organiseerde het merk op donderdag 9 februari 2012 een geweldig feestje @ het Felixpakhuis in Antwerpen. Wanna know more? Lees dan de Belmodo.tv artikels 25 years of monkeyness & Kipling: 25 years of bag happiness

THE ANTWERP BAG

Maar dat is niet alles. Hoewel Kipling doorheen de jaren is uitgegroeid tot een internationaal label van topformaat -ze hebben verkooppunten in maar liefst 67 landen- blijft het op en top trouw aan zijn roots. En die liggen in Antwerpen!

Als eerbetoon aan zijn geboortestad, heeft Kipling een wel heel speciale tas ontworpen. De Antwerp bag is uitgewerkt in de typisch gekreukte Kipling nylon & verkrijgbaar in 7 vrolijke kleuren. Voeg daarbij de illustraties van stadsiconen als de Zoo, het Modemuseum, frieten, de Handjes van chocolade, de kathedraal & diamanten en je krijgt hét must-have accessoire van deze zomer.

Voor de prijs moet je het alvast niet laten want de Antwerp bag kost -zeer toepasselijk & niet toevallig- precies € 25,-. De tassen zijn te koop in alle Kipling stores wereldwijd & via de online shop

A MONKEY

Omdat Kipling zonder aapje even vreemd zou zijn als Mary-Kate without Ashley, mag ook deze iconische mascotte naturellement niet ontbreken bij de festiviteiten. Daarom ontwierp Kipling samen met de stad Antwerpen een echt Antwaaaarps exemplaar.

Meet A monkey: een vuurrode (de kleur van 't stad) aap met de stralende A op zijn borst. Heel exclusief & enkel in Antwerpen verkrijgbaar bij de Stadswinkel, de Kipling corner @ Inno Galeria op de Meir & de Kipling winkel in het Century Center op de Keyserlei.  


Ter gelegenheid van zijn 25ste verjaardag trakteert Kipling alle leerlingen van basisschool de @penstaartjes op leuke Kipling goodies.

De Antwerp bags & A monkey zijn vanaf nu verkrijgbaar. FIY: als je je voor 29 juni 2012 registreert bij de Kipling winkel in het Century Center, is de A monkey yours voor slechts € 9,90. Hip hurry!

page loaded