Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Not Shy is coming to Brussels

Door Angelique op 14.06.2012

Hooray, hooray, wij hebben goed nieuws voor alle Not Shy liefhebbers, maar vooral voor alle kasjmier lovers tout court!

Wie van zijdezacht kasjmier en van kleur houdt, is bij Not Shy absoluut aan het juiste adres. Het Franse label staat voor verfijnd breidgoed in 100% kasjmier, jawel je leest het goed: 100% kasjmier! Als dat al niet crazy is, haalt het merk de kasjmier ook nog eens uit Laag-Mongolië, waar de stof op handen wordt gedragen. Zo zacht als een 2e huid? Definitely!

Dat de Brusselse peeps van Not Shy houden is duidelijk. Bij de Brussels store Butterfly vlogen de zijdezachte truitjes, gilets en topjes in no time de deur uit. Bij de Francis Ferent shop was dit niet anders. Tijd voor een eigen ruimte voor de kasjmieren must-haves dacht Philippe Vinis en we kunnen hem geen ongelijk geven! Bovendien weet mister Vinis van aanpakken, want hij opende al winkels als Butterfly en Bonzaï. Some guys just know it all!

De winkel zal zijn deuren openen in de hippe en trendy Fort Jaco wijk in Ukkel, een opkomende place 2 be voor alle fashion addicts.

Buiten de top kwalitiet dat la marque française aanbiedt, komen ook de kleuren bij Not Shy volledig tot hun recht.

Het Franse feelgood label kleurt je kleerkast in sterke tinten die zowat iedereen staan en zet zo het lichaam van elke vrouw op een piëdestal. -aldus Philippe Vinis- 

Not shy staat voor een minimalistische look, maar met de nodige dosis klasse en oog voor detailWe like it all, van de prachtige sjaals tot de gorgeous topjes. Niet alleen omdat het so soft as a baby aanvoelt, maar ook omdat het zoooo mooi is!

Het merk wordt al in (hou je goed vast) 700 high-end multibrand stores verkocht en ook in ons Belgenland is Not Shy aan een flinke opmars bezig. Naast 30 verkooppunten in België als SN3, Uno, Hopland 14 en nog véél meer, krijgt het merk nu dus een eigen winkel! Yes yes yes!

Vanaf begin augustus 2012 kan je op de Chaussée de Waterloo in Brussel terecht voor alle goodies in kasjmier. Dat is nog niet alles, want in de one & only Not Shy winkel zal je ook collecties van Charlotte Sparre, Oakwood, Enes, Ventcouvert en jeans van J Brand terugvinden! Shop till you drop!

Waarom je bij Not shy moet langsgaan? Dat laten we over aan de man himself, Philippe Vinis.

Behalve zijdezacht en kleurrijk is Not Shy ook ultravrouwelijk. En Not Shy is bohemian en speels. -aldus Philippe Vinis-

Lees alvast het Belmodo.tv artikel Not Shy en breng eens een bezoekje aan de Not Shy website om helemaal in de cashmere mood te komen!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded