Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hello, Johnny Loco

Door Michael op 13.06.2012

Maak kennis met the one & only Johnny Loco! Het is (misschien heel anders dan je zou vermoeden) een fietsenmerk. En niet zomaar een fietsenmerk, maar een Nederlands label dat de meest stylish bikes voor je maakt.

First things first. Om je helemaal te kunnen inleven in heel het Johnny Loco-verhaal, moeten we toch kort vertellen wie Johnny Loco nu net is. Johnny Loco is de doodgewone naam van een al even doodgewone man, die aan het wachten is op een perron. Alleen heeft this guy een unieke persoonlijkheid en deelt hij zijn verhalen & life philosophy op zo'n manier dat iedereen erdoor geïnspireerd raakt.

We believe he is a man who makes his own way in life and although he's fond of life's small and large achievements. -aldus Johhny Loco-

I want to ride my bicycle

Onze lieve Johnny Loco noorderburen hebben wel degelijk de skills om stijvolle fietsen te maken. De urban bikes zijn een plezier voor jong én oud!

De kids wegbrengen naar school? Een fietstochtje gepland? Boodschappen doen? Met deze bikes kan het allemaal! Mister Loco biedt meerdere modellen aan, waardoor er voor ieder type fietser wat wils is.

Dat de fietsen van hoge kwaliteit zijn is een feit, maar ook het design is een groot pluspunt. Wedden dat cruisen door de stad nog nooit zo fashionable was?

De fietsen worden all over the world verkocht en dus ook in België. Als wij geen gelukzakken zijn ;o)?

From bike to glasses

Naast de awesome bikes heeft Johnny Loco ook een brillencollectie, waar we helemaal weg van zijn. Fietsen en zonnebrillen een vreemde combinatie? Welnee, want wie kruipt er nu op zijn fiets zonder hippe sunglasses?!

Het Nederlandse merk heeft zowel zonnebrillen als gewone brillen en allemaal met verschillende trendy monturen. We like!

Voor al wie dacht dat biken niet cool was. Ga naar de Johnny Loco website en fietsen wordt hot!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded