Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Urbanears gaat voor denim

Door Michael op 12.06.2012

Dat jeans een tijdloos item is voor in onze kleerkast, wisten we al langer. Maar wist je dat ook je accessoires er helemaal great uitzien in denim?

Nog niet echt overtuigd? Wacht maar tot je de gloednieuwe hoofdtelefoon Plattan Denim ziet, het 2de lid van de Urbanears Editions family. En net als je favourite jeans, zit ook dit accessoire helemaal perfect!

De Plattan denim is exact hoe een jeans moet zijn: hoe meer je hem draagt, hoe mooier hij wordt. Let's call it a rough denim. De koperen accenten, indigo oorkussens en het stoffen snoer geven je look net dat ietsje meer pit.

Niet alleen het design is mooi om naar te kijken, maar ook de kwaliteit is top. De Plattan wordt dankzij zijn opvallende kenmerken worldwide gezien als de ideale klassieke hoofdtelefoon. En het beste moet nog komen! Je kan hem helemaal opvouwen tot de grote van een vuist. Meenemen op vakantie die handel ;o)!

Save the best for last, want er is nog meer leuks aan deze must-have. Dankzij de Zound Plug kan je je muziek in 1, 2, 3 delen met je vrienden. Fun fun fun!

Deze goodie is voor € 80,- helemaal de jouwe. Check de Urbanears website voor een verkooppunt in jouw buurt of shop hem gewoon direct online.

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded