Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Behind the scenes with River Island

Door Karen op 12.06.2012

River Island, the clothing brand dat al 60 jaar fashionable en betaalbare kleding aanbiedt, heeft deze zomer een 'specialleke' voor je klaarstaan!

Het label trok voor de campagnebeelden van SS2012 naar het zonnige Miami. En River Island laat je graag meegenieten van de zomerse sfeer en natuurlijk al de fabulous kleren en accessoires. Het merk neemt je mee achter de schermen en dat vinden wij meer dan geweldig. Hé, iedereen wil wel eens een backstage treatment!

We hebben er voor jou 2 filmpjes uitgekozen, waardoor je een instant summer feeling krijgt. Welcome to Miami! Een kleine tip bij het kijken van de video's: neem een bus zonnecrème bij de hand om de ultieme vakantiegeur mee te pikken! Een groter effect gegarandeerd ;o)!

Op video numéro 1 laat de stylist van River Island, Karl Plewka, je zien wat de summer night trends van dit seizoen zijn. Een avondje stappen op vakantie? Goed opletten is de boodschap!

Op het volgende, zeg maar funny filmpje, kan je zien hoe je origineel kan zijn met dagdagelijkse voorwerpen. De modellen zijn alvast geslaagd in de 'hoe kan je creatief zijn met gewone producten- test'.  Benieuwd? Watch and learn!

Hebben de filmpjes je kunnen inspireren om je valies te maken? Ga dan snel naar de River Island website en shoppen maar!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded