Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A new FW2012 with Levi’s

Door Angelique op 12.06.2012

Levi's pakt deze FW2012 uit met een collectie waar je simpelweg niet aan kan weerstaan!

Voor zowel de vrouwen als de husbands heeft het label weer heel wat moois klaarstaan. Wie dacht dat Levi's alleen maar om jeans draaide, heeft het goed mis, want girls vinden hier evengoed hun favorietje kleedje of topje.

Levi's gaat ervan uit dat vrouwen veel zeggen door de kleding die ze dragen en dat kunnen wij alleen maar bevestigen. Ook al zeggen we niets, our outfit tells it all! Levi's Women onderging a tiny metarmorfose en richt zich nu vooral op de shapes van de nieuwe kleren, die vrouwelijkheid met een stoere touch moeten uitstralen. Mission accomplished!

Sooooo ladies... laat je (Levi's)kleding voor je spreken! 

Boys will be boys en de kleren maken de man. Er is geen beter voorbeeld om dit aan te tonen dan de nieuwe Levi's mannencollectie. Voor FW2012 kunnen de mannen zich verwachten aan rough clothes, maar met de nodige dosis verfijning en details als unieke kleuren en speciale stiksels. Steek je boyfriend in deze outfit en hij ziet er ongetwijfeld om op te eten uit!


Wie graag nog meer op ontdekking wil in Levi's land, is al op de goede weg met een bezoekje aan de Levi's website. Enjoy!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded